Kurser och Workshops

Kurser och Workshops

Kurs - Skapa med polymerlera

För barn och vuxna i natursköna Ulva Kvarn. Boka Alvens Event

Skapa fritt med Alvens Event

Alvens Event håller sina egna kurser och erbjuder nu en kognitiv, kreativ och stimulerande smyckeskurs för barn, ungdomar och även vuxna. Vi kommer att använda oss av polymerlera, en typ av lera som blir plastartat när den härdar i ungnen, och med våran erfarenhet och kunskap kan man lära sig skapa halsband, örhängen, knappar, figurer; allt som fantasin tillåter. Se videon längre ned, eller klicka på länken under för en liten demonstration:

(https://www.youtube.com/watch?v=gl0K58vc8j0)

Vi siktar på att inspirera barn och ungdomar men även vuxna  att utveckla sina kognitiva förmågor, sin kreativitet och sin egna personliga stil. Vi uppmuntrar alla idéer och är öppna till förslag om det finns några speciella önskemål. Inga förkunskaper krävs för denna kurs.

Konkret information kring kursen står nedan, kontakta oss gärna om du har fler frågor!

Datum: Boka närsomhelst! 

Tid: kl12.00 -15.00

Plats: Alvens Ateljé, Ulva kvarn

(www.alvensatelje.se)

Åldersgräns: minst 5 år

Pris: 250 kr/person och dag, material till tre (mycket fina) smycken ingår. Om fler smycken önskas att göras kostar det ytterligare 50kr per smycke.

Betala till Aliona Meret via:

swish: 0709423209

bankgiro: 5854-0907 

Betalning kan även ske på plats, med antingen swish, kontant eller kort. 

För anmälan tryck på knappen nedan, och ange sedan ditt namn (och/eller namnet på personen som vill delta i kursen),  telefonnummer, och vilken kurs du vill anmäla dig till (”smyckeskurs” i detta fall). 

Kurs - Ansiktsmålning

kommer snart

Lär dig ansiktsmålning av Alvens Event

Vi kommer i framtiden att hålla kurser i ansiktsmålning, för unga och vuxna som är intresserade att lära sig. Vi vill att du ska få en känsla för färg och kontur för olika ansikten och motiv, så att du helt själv kan måla superfina målningar på dig själv och andra!

Passar perfekt till föräldrar som letar efter att utveckla sina färdigheter när de målar sina barn och vänner eller för personer som vill lära sig professionella tekniker för att sedan själva börja erbjuda ansiktsmålning. 

Vi kommer att befinna oss i Alvens Ateljé (www.alvensatelje.se), i Ulva Kvarn, Uppsala och erbjuder fika till de som blir lite hungriga eller sötsugna.

 

Du kan anmäla intresse för kursen för att få den komma igång tidigare. Detta kan du göra här nedan.

 

Ert och vårt nöje!

Boka Alvens Event