Kurser och Workshops

Kurser och Workshops

(klicka på en av bilderna nedan)

Kurs - Skapa Kawaii smycken

För barn och vuxna i natursköna Ulva Kvarn. Boka Alvens Event

Skapa smycken med Alvens Event

Alvens Event håller sina egna kurser och erbjuder nu en kognitiv, kreativ och stimulerande smyckeskurs för barn, ungdomar och även vuxna. Vi kommer att använda oss av polymerlera, en typ av lera som blir plastartat när den härdar i ungnen, och med våran erfarenhet och kunskap kan man lära sig skapa halsband, örhängen, knappar, figurer; allt som fantasin tillåter. Se videon längre ned, eller klicka på länken under för en liten demonstration:

(https://www.youtube.com/watch?v=gl0K58vc8j0)

Vi inspirerar oss mycket av den japanska kulturen, där begreppet ”Kawaii” som betyder söt, gullig eller fin är ett populärt uttryck och en stil bland polymerlera-artister. Det är alltså bokstavligen söta saker vi gillar att göra!

Vi kommer att befinna oss i Alvens Ateljé (www.alvensatelje.se), i natursköna Ulva Kvarn, Uppsala.

Vi siktar på att inspirera barn och ungdomar men även vuxna  att utveckla sina kognitiva förmågor, sin kreativitet och sin egna personliga stil. Vi uppmuntrar alla idéer och är öppna till förslag om det finns några speciella önskemål. Inga förkunskaper krävs för denna kurs.

Konkret information kring kursen står nedan, kontakta oss om du har fler frågor. Följ oss på youtube för att se liknande tutorial videos!

Datum: 14/7, 21/7, 28/7 

Om datumen inte passar dig så går det att boka privata grupper vid andra tillfällen. Kontakta oss bara så ordnar vi ett tillfälle!

Tid: kl12.00 -15.00

Plats: Alvens Ateljé, Ulva kvarn

Åldersgräns: minst 5 år

klicka på länken för att veta mer, eller sök via google maps ”Alvens Ateljé”. Du kan även anmäla dig till kursen via Alvens Ateljé.

( www.alvensatelje.se/kontakt/)

Pris: 250 kr/person och dag, material till tre (mycket fina) smycken ingår. Om fler smycken önskas att göras kostar det ytterligare 50kr per smycke.

Betala till Aliona Meret via:

swish: 0709423209

bankgiro: 5854-0907 

Betalning kan även ske på plats, med antingen swish, kontant eller kort. 

För anmälan tryck på knappen nedan, och ange sedan ditt namn (och/eller namnet på personen som vill delta i kursen),  telefonnummer, och vilken kurs du vill anmäla dig till(”smyckeskurs” i detta fall). 

Elduppträdanden

Tidgare jobb som elddansare

 och eldinstruktörer

Alvens Event har även uppträtt som eldartister i företaget Illumina (www.eldshow.se), där vi har haft mängder av olika uppträdanden.

Vi har uppträtt i djupa grottor, på bröllop, för flertal olika kommuner, hos mängder av privatpersoner runt om Sverige och för Sveriges Kung och Drottning. Vi har ansvarat för flera antal eldshower tillsammans med Uppsala Waldorfskola och hållt i poi-workshops i Järna på Eurytmifestivalen 2017. För en titt på hur de senaste eldshowerna med Uppsala Waldorfskola såg ut kan du se videos längst ned.

Kurs - Ansiktsmålning

kommer snart

Lär dig ansiktsmålning av Alvens Event

Vi kommer i framtiden att hålla kurser i ansiktsmålning, för unga och vuxna som är intresserade att lära sig. Vi vill att du ska få en känsla för färg och kontur för olika ansikten och motiv, så att du helt själv kan måla superfina målningar på dig själv och andra!

Passar perfekt till föräldrar som letar efter att utveckla sina färdigheter när de målar sina barn och vänner eller för personer som vill lära sig professionella tekniker för att sedan själva börja erbjuda ansiktsmålning. 

Vi kommer att befinna oss i Alvens Ateljé (www.alvensatelje.se), i Ulva Kvarn, Uppsala och erbjuder fika till de som blir lite hungriga eller sötsugna.

 

Du kan anmäla intresse för kursen för att få den komma igång tidigare. Detta kan du göra här nedan.

 

Boka Alvens Event idag!

Ert och vårat nöje Boka Alvens Event