Priser och information

Information

(för priser, klicka här)

 

Kriterier för att måla

Vi behöver stå under något form av tak för att måla, då vår utrustining är känslig mot vatten och värme från solen, och för att det är tråkigt att bli genomdränkt eller solbränd när vi målar! Det passar jättebra att måla inomhus eller i utomhustält/skyddstält.

Vi ser gärna att ni har stolar tillgängliga för oss och för de som ska bli målade ( 4 Stolar för två ansiktsmålare, annars bara 2 stolar). Bord behövs inte då vi har vårt ansiktsmålning-kit med oss som kan stå. Om det inte finns tillgängligt kan vi själva fixa fram stolar.

Färgen vi målar med - barnvänlig

Färgen vi använder är helt hudvänlig; den går lätt att tvätta bort med vatten och tvål, svider inte och är inte på något sätt farlig för huden.

OBS! Vi målar inte barn med hudproblem, så som exem, hudutslag eller irriterad hud. Detta för att vi inte vill orsaka skada till huden, då färgen inte är anpassad för hudproblem, och för att det helt enkelt inte är hygieniskt. Detsamma gäller för förkylda och sjuka barn.

Små målningar

Små målningar är mycket snabbt gjorda, men bihåller samtidigt skönhet, finess och innovation!  Passar till större evenemang där många vill bli målade. En målning tar ca 2-5 min, beroende på design.

Heltäckande & stora målningar

Stora målningar är vackra, heltäckande och detaljrika, som passar bra till barnkalas och mindre event. En design kan ta ca 5-10 minuter.

Se fler bilder på galleri

Glittertatueringar

Glittertattueringar består av hudlim som beströs med glitter, och ger en temporär ”tatuering” som också är vattentät. Glittertatueringar räcker upp till fem dagar, men går bort med olja gjort för huden och alkohol. Passar utmärkt vid barnkalas och när det finns vattenaktiviteter eller liknande.

Se bilder på galleri

Kontakta oss för offert.

Henna

Henna är en planta som härstammar huvudsakligen från Indien. Plantan mals till ett fin pulver som sedan görs till en pasta. Detta används för att måla eleganta och invecklade mönster på huden. Vi erbjuder brun/röd henna (den naturliga hennan) och vit henna men vi erbjuder även speciell henna som är besmyckad med olika färger av glitter eller olika metalliska färger som t.ex guld och silver (bara hudvänliga sådanna).

Henna ger en fläck/tatuering på huden efter den har torkat på huden in minst två timmar. Den vita och speciella hennan ger ingen fläck/tatuering utan bevaras på huden i upp till fem dagar. Båda har sina unika karaktärer och är lika eleganta!

Vi målar gärna henna för uppträdande artister eller också för kulturella evenemang och marknader. Vi kan måla händer, armar, axlar, rygg och ben. Observera att om platsen där hennan ska vara är väldigt hårig kan det kännas till motsvarande som om man drar bort plåster från sina håriga ben, vilket gör ganska ont. Därför föreslår vi i sådanna fall att ha henna på t.ex händer där det inte finns så mycket hår.

Hennamålningar måste begäras och tillkommer annars inte i paketpriserna nedan (se här).

Liten målning, snabb och sublim.

Heltäckande målning, stor och detaljerad.

Hennamålningar

Glittertattuering

Priser – Företag

 

Företag, marknader , festivaler......

Vi målar det ni önskar
1 målare800 kr/timme
 •  Resetillägg tillkommer utanför Uppsala kommun
 • Priset är exklusive moms.
 • För marknader, företag och festivaler. Vi gör anpassade ansiktsmålningar för ert event, målar gärna efter tema och även efter förfrågningar på plats. Vi rekommenderar alltid att anlita två ansiktsmålare som målar samtidigt (dubbel kapacitet, kortare väntetid för större event) för 1600kr/h. 
Boka

Litet

upp till 10 personer
1000 kr
 • Ansiktsmålning för upp till 10 personer
 • Det går även att lägga till glittertatueringar och henna! (extra kostnad tillkommer) 
 • Resetillägg tillkommer utanför Uppsala kommun.
 • Vi tar även med en såpbubbelmaskin (om det önskas såklart) oavsett pris!
Boka

Lagom

11-16 personer
1500 kr
 • Ansiktsmålning för 11-16 personer
 • Det går även att lägga till glittertatueringar och henna! (extra kostnad tillkommer) 
 • Resetillägg tillkommer utanför Uppsala kommun.
 • Vi tar även med en såpbubbelmaskin  (om det önskas såklart) oavsett pris!
Boka

Stort !

17-25 personer
2000 kr
 • Ansiktsmålning för 17-25 personer
 • Det går även att lägga till glittertatueringar och henna! (extra kostnad tillkommer) 
 • Resetillägg tillkommer utanför Uppsala kommun.
 • Vi tar även med en såpbubbelmaskin  (om det önskas såklart) oavsett pris!
Boka

När du behöver färg och magi

Boka Alvens Event