Ansiktsmålning

Boka nu!

Ansiktsmålning 

Alvens Event erbjuder Ansiktsmålning av alla slag; stora som små, för barn och vuxna. Ansiktsmålning är alltid det mest populära inslaget på eventet för failjen. Det kan aldrig gå fel, barnen bara älskar att bli förvandlade till rytande tigrar, vackra blomprinsessor eller modiga superhjältar!

Men! Ansiktsmålning är inte bara för de små utan kan även passa till vuxna t ex på en temafest eller ett företagsevent.

  • Snabba och effektiva målningar!
  • Vi målar vadsomhelst
  • En minnesvärd upplevelse för hela familjen
Kriterier för att måla

Vi behöver stå under något form av tak för att måla, då vår utrustining är känslig mot vatten och värme från solen. Vi målar helst inomhus eller i utomhustält/skyddstält.

Vi ser gärna att ni har stolar tillgängliga: 4 Stolar för två ansiktsmålare, annars bara 2 stolar. Bord behövs inte då vi har vårt ansiktsmålning-kit med oss som kan stå.

Färgen vi målar med - barnvänlig

Färgen vi använder är helt hudvänlig; den går lätt att tvätta bort med vatten och tvål, svider inte och är inte på något sätt farlig för huden.

OBS! Vi målar inte barn med hudproblem, så som exem, hudutslag eller irriterad hud. Detta för att vi inte vill orsaka skada till huden, då färgen inte är anpassad för hudproblem. Detsamma gäller för förkylda och sjuka barn.

Magisk ansiktsmålning

Kvalitativa målningar

Vi målar alltid kvalitativt, vilket motiv det än är. Sedan 2016 har vi varit verksamma som proffesionella ansiktsmålare, och kommer dessutom från en konstnärsfamilj innan dess.

Vi är snabba!

Vi målar snabbt som vinden! En målning kan ta allt från 2-10 min beroende på hur avancerat motivet är.

Populär aktivitet

Ansiktsmålning är ett ultra-populärt inslag på eventet. Det blir oftast kö på en gång. Du kan förvänta dig att alla barn vill ha ansiktsmålning!

Ballongfigurer

Boka nu!

Ballongfigurer

Barn älskar ballonger. Vi knyter allt från guldsvärd till elefanter och fjärilar. Ett populärt inslag på barnkalaset eller eventet. Passar perfekt att kombinera med ansiktsmålning eller glittertatueringar!

  • Roliga motiv
  • Kvalitétsballonger
  • En minnesvärd upplevelse för hela familjen
Professionella ballonger

Vi använder ballonger som är utav professionell kvalitét och som inte spräcks lika lätt som billiga ballonger. Ballongerna är tillverkade av 100% latex och är biologiskt nedbrytbara.

 

 

Glittertatueringar

Boka nu!

Glittertatueringar

Alvens Event erbjuder även glittertatueringar som ett glittrande inslag på ert event! Välj bland olika motiv och vilken färg som helst! Glittertatueringar håller upp till en vecka och passar därför perfekt till poolpartyn eller liknande, men också populära på vanliga barnkalas och event. Går snabbt att göra och resultatet är alltid lika uppskattat. Bling!

  • Peftekt till vattenaktiviteter
  • Räcker upp till en vecka
  • En minnesvärd upplevelse för hela familjen
Glittertatueringar

 

Glittertattueringar består av hudlim som beströs med glitter, och ger en temporär ”tatuering” som också är vattentät. Glittertatueringar räcker upp till sju dagar, men går bort med olja eller alkohol. Passar utmärkt vid barnkalas och när det finns vattenaktiviteter eller liknande.

 

Glittertatuering

”Jag är verkligen imponerad av hur proffsigt ni arbetar!”

Helena Gerenz, Eventarrangör för Stenhagens Dag

När du behöver färg och magi

Boka Alvens Event