Eldshow

Boka nu!

INTUITION – Eldshow med Alvens Event

Tvillingsduon Anna & Isabella Meret – Intuition – erbjuder magiska eldshower. Vi dansar direkt från själen och skapar en unik upplevelse som aldrig kommer att glömmas.

Som eurytmister tillför vi något extra till showen – känsla, inlevelse och närvaro. Vi väver en berättelse tillsammans med elden.

  • Duoshow på 15 min
  • Konstnärligt koreograferad till musik
  • En minnesvärd upplevelse

Eldpedagoger

Vi är eldpedagoger och har tillsammans med bl.a Uppsala Waldorfskola många gånger sammarbetat i eldprojekt och tillställningar. Är din skola intresserad i ett liknande projekt till en projektvecka, höstmarknad, lyktvandring eller julbasar? Kontakta oss!

Professionella eldartister

Eldshow har vi hållt på med sedan 2013 och därefter uppträtt runt om i hela landet tillsammans med eldgruppen Illumina, samt som duo, på en mängd olika evenemang; bl.a för Sveriges Kung och Drottning.

Säkerheten är viktig

Vi kan det här med eldshow och tänker alltid på säkerheten i det vi gör. Brandsläckare, släckfiltar mm finns alltid på plats.

Jag har sett en del eldshower, med det här var ju riktig dans! Man blir så rörd av er vackra konst!

Julmarknad, Ulva Kvarn

Eldshow – Pedagogik

Som eldpedagoger har vi tillsammans med bl.a Uppsala Waldorfskola många gånger sammarbetat i eldprojekt och tillställningar. För att se det senaste projektet, kulturnatten i Uppsala 2022, se nedan.

Elden är en fantastisk lärare. Elever lär sig behärska något som i sin natur inte går att behärska. Det ger dem kraft och självförtroende, samtidigt som de lär sig ta ansvar i ett projekt. Vi lär dem inte bara konsten utan säkerheten som hör till, så att de alltid känner sig trygga. Eldshow inom skolor är dessutom mycket populärt bland eleverna. Det för samman klassen och ger samtidigt minnen för livet!

Är din skola intresserad i ett liknande project till en projektvecka, höstmarknad, lyktvandring eller julbasar? Kontakta oss!

Eldshow på Eurytmifstivalen 2017. Klass 9 från Uppsala Wladorfskola.

Vanliga frågor

FAQ

 

Om du inte hittar svaren på dina frågor kan du alltid kontakta oss direkt!

Vilka tillställningar passar eldshow till?

Vår eldshow passar till t.ex företagsfester och event, invigningar, kulturella firanden, marknader, födelsedagsfiranden och sist men inte minst bröllop!

Vilken plats passar till att ha en eldshow?

Platsen ska vara utomhus på en relativt plan yta. En bra storlek på plats är 7×7 meter.

Vi gillar det vindstilla och ingen nederbörd, men eftesom vädret inte kan beställas är vi vana när det inte är så perfekt ute. Vi är flexibla och kan anpassa oss. Det går att köra ändå. Allting går.

Hur mycket kostar det?

Kontakta oss för offert.

Vem fixar ljudanläggning?

Vi har egna batteridrivna högtalare. När det finns tillgång till ljudanläggning på plats använder vi gärna den.

Är ni TVILLINGAR?

Japp.

Om du inte redan har snappat upp det – vi är tvillingar. Ibland tror folk att vi bara är en person eller dubbelgångare av något slag…näpp. Det måste vara den mest vanliga frågan vi får, om vi är tvillingar eller inte. Och då kommer oftast en följdfråga direkt efter:

Får man superkrafter av att vara tvilling?

Då brukar vi svara: Ja det får man. Det är bl.a. därför vi är så synkade i våra dansnummer, och varför vi är så lätta att jobba med. När vi är ute på event behöver vi inte ens prata med varandra, vi kommunicerar via telepati. Precis som i filmerna. Typ.

När du behöver färg och magi

Boka Alvens Event