Kurser

Kurs - Ansiktsmålning

För de som vill lära sig konsten

Lär dig ansiktsmålning av Alvens Event


Nu har vi äntligen dragit igång med kurser i ansiktsmålning! Vi vill att du ska få en känsla för färg och kontur för olika ansikten och motiv, så att du helt själv kan måla superfina imponerande målningar på dig själv och andra!

Vi i Alvens Event har flertal år av erfarenhet inom ansiktsmålning och har arbetat med kunder såsom Uppsala kommun, Gränbystaden, ICA, Lidl, Spotify, Mekonomen, Östhammars kommun mm. Här är ett exempel på hur det kan se ut när vi jobbar: https://www.youtube.com/watch?v=g5tFALfjFcw

Passar perfekt till föräldrar som letar efter att utveckla sina färdigheter när de målar sina barn eller för personer som vill lära sig professionella tekniker för att sedan själva börja erbjuda ansiktsmålning.

Inga förkunskaper krävs (dock användbart om de finns) och material kommer att finnas där. Vi kommer även såklart med tips på vilka märken av färg, penslar, glitter, svampar osv som vi rekommenderar och kommer dela med oss info om de essentiella sakerna som man behöver när man målar.

Här kommer lite konkret information om kursen, kontakta oss gärna om du har fler frågor!

Datum: Boka datum!

Tid: kl 12.00 -15.00

Plats: Alvens Ateljé, Ulva kvarn

(www.alvensatelje.se)

Pris: 650 kr per person

Betalning sker enkelt på plats genom swish, kort eller kontant.

 För anmälan tryck på knappen nedan, och ange sedan namn, mobilnummer, och vilken kurs du vill anmäla dig till (”ansiktsmålningskurs” i detta fall). 

Kurs - Skapa med polymerlera

För barn, unga och vuxna i natursköna Ulva Kvarn. Boka Alvens Event

Skapa fritt med Alvens Event

 

Alvens Event håller sina egna kurser och erbjuder nu en kognitiv, kreativ och stimulerande smyckeskurs för barn, ungdomar och även vuxna. Vi kommer att använda oss av polymerlera, en typ av lera som blir plastartat när den härdar i ungnen, och med våran erfarenhet och kunskap kan man lära sig skapa halsband, örhängen, knappar, figurer; allt som fantasin tillåter. Se videon längre ned, eller klicka på länken under för en liten demonstration:

(https://www.youtube.com/watch?v=gl0K58vc8j0)

 

Vi siktar på att inspirera barn och ungdomar men även vuxna  att utveckla sina kognitiva förmågor, sin kreativitet och sin egna personliga stil. Vi uppmuntrar alla idéer och är öppna till förslag om det finns några speciella önskemål. Inga förkunskaper krävs för denna kurs.

 

Konkret information kring kursen står nedan, kontakta oss gärna om du har fler frågor!

 

Datum: Boka datum!

 

Tid: kl12.00 -15.00

 

Plats: Alvens Ateljé, Ulva kvarn

(www.alvensatelje.se)

 

Åldersgräns: minst 5 år

 

Pris: 250 kr/person och dag, material till tre (mycket fina) smycken ingår. Om fler smycken önskas att göras kostar det ytterligare 50kr per smycke.

 

Betala till Aliona Meret via:

 

swish: 0709423209

 

bankgiro: 5854-0907 

 

Betalning kan även ske på plats, med antingen swish, kontant eller kort. 

 

För anmälan tryck på knappen nedan, och ange sedan ditt namn (och/eller namnet på personen som vill delta i kursen),  telefonnummer, och vilken kurs du vill anmäla dig till (”smyckeskurs” i detta fall). 

Ert och vårt nöje!

Boka Alvens Event