Isabella

 

 

 

Några nöjda kunder:

 

ICA, Mekonomen, Spotify, Lidl, Uppsala kommun, Östhammars kommun, White Arkitekter, Gränby Centrum….

Vi är Alvens Event

Alvens Event består av tvillingsystrarna Isabella och Anna Meret.

Vi är två väldigt glada och kreativa personer som älskar att uttrycka oss genom konst. Vi sysslar med allt från att göra smycken till att sy kläder, uppträda med eldshow, dansa, teckna och såklart att ansiktsmåla! Detta blir dessutom tusen gånger roligare när vi kan dela det med andra. Därför startade vi Alvens Event, ett sätt för oss att uttrycka vår kreativitet samtidigt som andra kan ta del av det på ett socialt och glädjefyllt sätt. 

För att se mer av vår konst:

www.meretartstudio.com

Eftersom att vi är tvillingsystrar jobbar vi extremt bra med varandra och har en väldigt bra synkronicitet. Det gör så att vi alltid är smidiga och flexibla att arbeta med. 

Vi kommer från Uppsala och jobbar i våran familjedrivna ateljé, butik och konstgalleri, Alvens Ateljé (www.alvensatelje.se). Under sommaren brukar vi ha ansiktsmålning på helger samt på marknaderna i Ulva kvarn. Vi brukar även uppträda årligen med eldshow under julmarknaden. I ateljén har vi även nu kurser i ansiktsmålning och  smyckeskurser för barn, ungdomar och vuxna: läs mer här.

Utöver Alvens Event och Alvens Ateljé jobbar vi båda två som eurytmilärare och eldinstruktörer på Uppsala Waldorfskola.

Vi har alltid älskat och resonerat med ljusvarelserna älvor och alver, och eftersom vi håller på med mycket evenemang och tjänster fick verksamheten heta Alvens Event, i samma tema som Alvens Ateljé. Vårt mål är att sprida ljus och glädje till så många som möjligt, och hoppas att göra det för dig!

 

Anna

Barnkalas, kulturella evenemang, marknader ......

Boka/kontakta Alvens Event